Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEALCIER herbal stick

A Healcier termékek megalkotóit a dohányzás káros hatásainak megszüntetése inspirálta. Ennek jegyében hozták létre alternatív, cigarettát helyettesítő termékeiket: a nikotinmentes hevítőrudakat.

A Healcier hevítőrudak tökéletesen képesek visszaadni a dohányzás nyújtotta élményt, anélkül, hogy produkálnák annak negatív hatásait. Gyakorlatilag egészségesebb alternatívát kínálva a dohányzásra.
Mivel használatuk során (ami a nikotinmentes hevítőrudak mindegyikére elmondható) nem keletkezik égés, így a termék használatával nem szabadulnak fel káros anyagok.

A Healcier termékei éppúgy képesek csökkenteni a stresszt, ahogyan a cigarettázás, mivel azonban egyáltalán nem tartalmaznak semmiféle dohányterméket, vagy nikotint, nincsenek káros hatással a szervezetre. Használatuk során pedig passzív dohányzás valósulhat meg.

Ha szeretne leszokni a dohányzásról, de úgy érzi, hogy nem tudja, vagy nem szeretné egyik napról a másikra megszüntetni annak rutinját, a Healcier hevítőrúd segítségére lehet a fokozatos leszokásban.

Rendeljen termékeinkből még ma és kezdjen el egészségesebben élni már holnaptól!

Rendezés:

Healcier hevítőrudak az egészségesebb füstölésért

A Healcier hevítőrudak szinte 100%-ban képesek visszaadni a dohányzás élményét, anélkül, hogy annak főbb egészségkárosító hatásait produkálnák. 

A dohányzás pozitív hatásait (amelyet nem is maga a dohány, sokkal inkább a rutinná vált mozdulatsor idéz elő) azonban ugyanúgy képes kifejteni. Így például hasonlóan csökkenti a stresszt és megelőzi a dohányzás hirtelen abbahagyásával járó gyakori súlyfelesleg kialakulását is. 

A Healcier termékekben dohány helyett úgynevezett Teabacco töltőanyag található, melynek alapja a teafű. A Teabacco nem tartalmaz nikotint, sem pedig kátrányt. Íze különösebb ízesítés nélkül a cigarettához hasonlóan füstös. 

A hagyományos íz mellett azonban különböző ízesített változatok is elérhetők, ilyen például a közkedvelt áfonya, a frissítő citrom és mentol, vagy a különlegesebb narancs, vagy kávé aromák. 

Próbálja ki a Healcier népszerű termékeit és válassza ki új kedvencét!