Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Order Elf Bar online

Ha követed a friss e-cigi trendeket, de akkor is, ha nem, az ELF BAR készülékekről biztosan te is sokat hallottál már. 
Ez az innovatív eldobható elektromos cigi, rövid időn belül hatalmas népszerűségre tett szert.

Hogy miért szeretik annyian az Elf Bar termékeket? 

Az Elf Bar temérdek különleges aromában érhető el, az ízélmény pedig az első slukktól az utolsóig rendkívül intenzív

Mivel a készülékek eldobhatók, így nincs szükség karbantartásra, vagy tisztításra, de külön töltet vásárlására sem. Ha elszívnál egy kellemes "cigit" egyszerűen csak előveszed az Elfbar készüléked, bekapcsolod és már élvezheted is a különleges, finom "füstöt". (Mivel az Elf Bár használata során nincs égés, így természetesen igazi füst sem keletkezik, pusztán füst-szerű gőz, így a dohányzás ezen alternatívája több szempontból is kíméletesebb a környezetedhez, mint más dohánytermékek.)

Rendezés:

Webshopunkban most néhány kattintással könnyedén  elréhető az Elf Bar rendelés online!

Az egyes modellek elnevezése mindig azt jelzi, hogy hány slukkra alkalmas az adott eszköz. Például a legnépszerűbb modellek, az Elf Bar 600 és az Elf Bar 1500, az előbbi nagyjából 800 slukkot tesz lehetővé, ami körülbelül 4 doboz cigarettának vagy Heets mennyiségnek felel meg, míg az utóbbi körülbelül 7,5 dobozzal egyenlő.

Az Elfbar termékek között található nikotinos és nikotinmentes Elf Bar is, így ezeket az elektomos cigiket azok is élvezhetik, akik szeretnének megszabadulni a nikotintól. Az Elfbar kínálatunk között különböző nikotin erősségű variációkat találhatsz. Böngéssz és próbáld ki a legizgalmasabb ízeket!

 

Elf Bar gyakori kérdések

Mennyi nikotint tartalmaz az Elf Bar? 
Az Elfbar termékek nikotintartalma változó lehet, mindig függ az adott modelltől. Ezért vásárlás előtt érdemes belepillantani a termék ismertetőjébe. A termékek között található nikorinmentes Elf Bar, azaz olyan, aminek nikotintartalma 0mg/ml, van emellett alacsony nikotintartalmú termék, amely nagyjából 20mg/ml nikotintartalommal bír és vannak magasabb nikotintartalmú termékek is, ezzel 50mg/ml nikotintartalommal rendelkeznek. 

Újratölthetem a megvásárolt Elfbar termékemet? 
Az Elf Barok alapvetően eldobhatóra lettek tervezve, ami azt jelenti, hogy ha a töltőanyag kifogy belőlük nem kell, illetve nem is lehet azt újratölteni, egyszerűen kidobható, majd megkezdhető az újabb termék. Ennek előnye, hogy nincs szükség eszköztisztításra és attól sem kell félni, hogy használat során lemerülne a készülék akkumulátora. (Ha újratölthető, állandóbb eszközt keresel, nézz be Elfa termékaktegóriánkba!)

Káros ezeknek a termékeknek a használata?
Az elektromos cigareták használata soha sem teljesen kockázatmentes az egészségre nézve. Ha az elf bar rendelés megbízható helyről történik, akkor ezeknek az eszközöknek a használata nem károsabb, mint általában bármely elektromos cigié. A hagyományos cigarettánál több tekintetben ártalmatlanabbak ezek az eszközök, hiszen alkalmazásuk során nem történik égés, nem szabadul fel füst, dohány hiányában pláne nem dohányfüst, így ezek az eszközök nem idéznek elő passzív dohányzást. Ha szeretnéd csökkenteni az elektromos cigik okozta egészségügyi kockázatokat, válassz nikotinmentes terméket.