Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Amennyiben a megrendelése munkanapokon 12:00-ig beérkezik hozzánk, úgy cégünk még aznap elkezdi feldolgozni a rendelését, és nagy valószínűséggel másnapra (munkanap) meg is kapja azt, erről kap is egy visszaigazoló e-mailt.

1 munkanapos szállítási határidővel dolgozunk.
Ha rendelését 12:00 előtt adta le úgy szinte biztos, hogy másnap már meg is kaphatja.

A kiszállítás futárszolgálattal segítségével történik, amiről a futárszolgálat értesít küld a megadott e-mail címre vagy SMS-t küld Önnek. Amennyiben rendelkezik VIBER telefonos applikációval, úgy ott is kaphat értesítést a kiszállítással kapcsolatban.

A megrendelését maximálisan DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben kapja meg, mely csomag sem küllemében sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. Az adatait bizalmasan kezeljük. Sem a rendelés tényét nem fedjük fel másnak, sem a megrendelő adatait nem adjuk át más személynek vagy cégeknek (kivéve a futár céget).

A feladó neve minden esetben: Fullpost

Fizetési lehetőség

  • Utánvétel (a kézbesítőnek kell készpénzben fizetni illetve mostantól már lehetőség van bankkártyával is fizetni nála)
  • Banki befizetés, átutalás (normál banki befizetés vagy átutalás cégünk számlaszámára, a rendelés teljesítése az ellenérték beérkezése után történik)

Kiszállítás költsége: Csomagonként 1.715 Ft


Házhozszállítás
Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a futárszolgálat viszi a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A futárszolgálat E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni.  A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.