Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TEAGAR - HEABAL nikotin és dohánymentes hevítőrudjai

A pekingi TEAGAR Biotechnology Co., LTD 2016-ban alakult. Az innovatív, zöld és egészségesebb dohánytermékek kutatására és fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és szolgáltatására összpontosít. Termékeinkben minden esetben tea, mint fő nyersanyag, dohány- és nikotinmentes. Eddig több mint 60 nemzetközi szabadalmat szereztünk be a termékek gyártásába. Elsődleges a Japán piac meghódítása volt, de ezt követően már kiterjedt értékesítési csatornákat nyitottunk meg a világ minden pontjára. TEAGAR Biotechnology Co., LTD szerződéses jogviszonyba került a magyarországi székhelyű és telephelyű OutletClub.hu Kft-vel, akivel az europai értékesítési stratégiát együttes erővel határozták meg.

Végre Magyarországra is megérkeztek a Heabal nikotin és dohánymentes hevítőrudak. A Heabal termékek nem összetévesztendők a heets termékekkel. Bár kinézetben hasonlítanak, de ezek mindegyike nikotin és dohánymentes. A Heabal termékek különlegessége, hogy egyedülálló módon 12 féle ízben érhetőek el - többek között a megszokott mentol, áfonya, kávé vagy sárgadinnye, de emellett olyan különleges ízeket is elhoztunk most vásárlóink részére, melyek között megtalálhatóak a görögdinnye, banán, ananász vagy akár a szőlő is.

A Heabal gyártója nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legjobb alapanyagokat használja fel a gyártás során, és a legjobb és legújabb technológiákat ötvözzék a termék elkészítéséhez. A Heabal nem heets hanem hevítőrúd termékeinek íze nem a megszokott aromákkal való ízesítésen alapszik, hanem pattintós kapszulákkal oldották meg a legjobb ízhatást.

Érdemes tehát kipróbálni ezt a fantasztikus és új termékcsaládot, mely segítségével a klasszikus dohányzásról is könnyebben leszokhat.