Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEALCIER NIKOTINMENTES ÉS DOHÁNYMENTES HEETS TERMÉKEK

Healcier - Egészséges alternatívája a cigarettának.
A Healcier heets termékek igazi dohányzási élményt nyújtanak mindenféle káros kemikáliától és nikotintól mentesen.
Nincs többé nikotin, nincs többé kátrány és nincs többé elhasználódott büdös csikk sem.
A Healcier cég annak érdekébe hogy kifejlessze az egyik legjobb dohányzást pótló terméket, nem kevesebb mint 20 millió dollárt fektetett be a kutatás és fejlesztésbe. A fejlesztés nem cask Kínában valósul meg, hanem külső fejlesztési pontokon is ide értve az Egyesült Királyságban található Southamptont is, de emellett még egyéb külső helyszíneken és aborokban folytatódnak kutatások. A Healcier-nek kiterjedt tudományos kutatási programja van a tudományos területek széles skáláján, ideértve a molekuláris biológiát, a toxikológiát és a kémiát.
Szigorú teszteléseken megy át a Healcier Heets termékek
Analitikai technikák, speciális laboratóriumi technológiák és szakértelem széles skáláját alkalmazzuk termékeink tesztelésére a magas szintű fogyasztói biztonság és a termékek minőségének biztosítása érdekében. Ez magában foglalja mindazokat a teszteket, amelyek a fogyasztóknak a termék felhasználásától és az általa előállított gőz tartalmától a laboratóriumi vizsgálatok során a gőz sejtekre gyakorolt ​​biológiai hatásáig és végső soron az adott termék elérhetőségének a fogyasztó egészségére gyakorolt ​​valószínű hatásáig terjednek.
A Healcier termékcsalád két vonalból áll, az egyik a mentolos a másik a mentol nélküli ízesítés. Jelenleg a következő termékek érhetőek el mentolos változatban: Healcier Blueberry, Healcier Mentol, Healcier Mentol 7.0, Healcier Citrus. Mentol nélküli termékek pedig a következők lennének: Healcier Blueberry, Healcier Regular, Healcier Coffee, Healcier Citrus.
Rendezés: