Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hevítőrudak széles kínálatban

Ha elege van már a füstölésből, a cigaretta okozta kellemetlen leheletből, vagy egyszerűen csak nem szeretné szeretteit a továbbiakban a passzívdohányzás ártalmainak kitenni, a nikotinmentes hevítőrúd ideális alternatívaként szolgálhat.

A nikotinmentes hevítőrúd segítségével helyettesíthető a cigarettázás, ennek köszönhetően úgy szabadulhat meg a nikotintól, hogy nem kell a beidegződött szokásaival, rutinjaival leszámolnia. Ennek következtében elkerülhető, akár az is, hogy a cigaretta letétele után pótcselekvésként egyéb ártalmas tevékenységekbe, hirtelen hízást okozó nassolásba kezdjen.

A hevítőrúd kínálatunk között különböző aromákkal ízesített termékeket is találhat: a klasszikus mentolostól egészen a legkülönlegesebb kávés, vagy barackos variációkig. Ha izgalmas ízekre vágyik, próbálja ki Elf Bar termékeinket is!

Rendezés:

Hevítőrúd - Gyakran ismételt kérdések

 

A hevítőrúd ugyanaz, mint az e-cigi, vagy a heetstermékek?
Nem. A hevítőrúd nem keverendő össze az e-cigivel vagy a heetstermékekkel! A heetstermék jellemzően dohányt, míg az e-cigik bár dohányt nem, de minden esetben nikotin tartalmú likvideket tartalmaznak. Így a leszokást kevésbé támogatják. A hevítőrudak ezzel szemben minden esetben dohánytermék mentesek. A nikotinos változatok pedig kizárólag nikotinsó formályában tartalmaznak nikotint.

 

Tényleg dohánymentesek a hevítőrudak?
Igen! A webshopunkban kínált valamennyi hevítőrúd teljes mértékben dohánymentes. Bennük a dohányt különböző teafüvek helyettesítik.


 

Mi van a hevítőrudakban?
A hevítőrudakban a legnagyobb arányban, nagyjából 50%-ban fekete tea, zöld tea, vagy oolong tea van. A rudakban alapvetően a tea helyettesíti a dohányt. Emellé jönnek a hevítést lehetővé tévő anyagok, valamint az aromák. Az egyes termékek pontos összetevőiről a termékleírásban, vagy a dobozon olvashat bővebben.Nem lehet rászokni ezekre a termékekre?
Nem! Mivel termékeink nem tartalmaznak nikotint, sem pedig bármilyen dohányterméket, így használatuk nem okoz függőséget.


Meg lehet gyújtani a hevítőrudakat?
Nem. A hevítőrudakat önmagukban nem lehet meggyújtani. Használatukhoz dohányhevítő készülékre van szükség.

 

Hol lehet hevítőkészüléket vásárolni?
Hevítőkészüléket Magyarországon kizárólag Nemzeti Dohányboltban van lehetőség vásárolni.


Mindegy, milyen hevítőkészüléket vásárolok a hevítőrúd használatához?
A hevítőrudak a legtöbb típusú dohányhevítő készülékkel kompatibilisek. Így biztosan nem lesz gond a termékek használatával.

 

Ha nincs benne dohány, terhesen is használható a hevítőrúd?
Bár valóban dohánymentes termékekről van szó, várandós és szoptatós kismamáknak nem ajánlott, még a nikotinmentes termékváltozatok használata sem.