Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GENMIST NIKOTINOS HEVÍTŐRUDAK

A cigaretta helyett dohányhevítőt használ? Szívesen áttérne egy egészségesebb alternatívára?
A Genmist hevítőrúd 100%-ban dohánymentes termék, azonban a hozzáadott nikotinsó révén mégis rendelkezik nikotintartalommal.

A dohánymentes, nikotinos Genmist hevítőrudak segíthetnek, ha szeretne kevésbé káros módon cigarettázni, ám nem tud, vagy nem szeretne lemondani a nikotinról.

A nikotinos hevítőrudak bár nikotint tartalmaznak, minimalizálják a dohányzás káros hatásait.
Hogy mégis hogyan lehetséges ez?
Egyrészt a Genmist hevítőrudak nem tartalmaznak dohányt, másrészt a heets termékekhez híven az égést a hevítés technológiája váltja fel. Ennek köszönhetően számos káros anyag belégzése elkerülhetővé válik. A hevítés következtében nem keletkezik füst, így a nikotin hatása is a használóra korlátozódik.

A Genmist termékek különböző ízesítésekben is elérhetőek. Miben hasonlít a Genmist a cigarettára?

Az Genmist termékei és a cigaretta is tartalmaz nikotint.
 


Mi a különbség a Genmist és a cigaretta között?

  • Míg a cigaretta dohányt tartalmaz, addig a Genmist 100%-ban dohánymentes
  • Az Genmist a cigarettával szemben nem tartalmaz nehézfémeket, formaldehidet vagy kátrányt.
  • A hevítőrudak használata során nem keletkezik égés, nincs láng, nincs hamu.
  • A Genmist termékei nem okoznak passzív dohányzást.
Rendezés:

A Genmist termékek lehetővé teszik, hogy a nikotinnal együtt átéld a dohányzás élményét úgy, hogy mégis annak egy jóval egészségesebb alternatíváját alkalmazod.

A márka termékei dohányt nem tartalmaznak, bennük úgynevezett nikotinsó biztosítja a nikotintartalmat. 

 

Mit érdemes még tudni a márka termékeiről? 

  • A márka alatt nikotinos termékeket találhatsz, melyek ideálisak lehetnek, ha szeretnél leszokni a dohányzásról, de fokozatosan szeretnéd csökkenteni a nikotinbeviteled, vagy egyszerűen csak nem szeretnél leszokni a nikotinról, de a cigarettát egy kevésbé káros alternatívára cserélnéd.
  • Fontos leszögezni, hogy a Genmist hevítőrudak használata sem 100%-ban egészséges, de mivel mentes a legtöbb olyan káros anyagtól, ami a cigarettákban és a dohánytermékekben megtalálható, ezért határozottan és minden kétséget kizárólag egészségesebb alternatíváját kínálja a „füstölésnek”. 
  • Mivel a hevítőrúd, ahogyan neve is utal rá csak hevítésre, nem pedig meggyújtásra kerül, így használata közben füst nem képződik. 
  • Mivel a nikotinos termékekben található nikotin nikotinsóból és nem pedig dohányból származik, ezért ezek a termékek sem minősülnek dohányterméknek. 
  • A hevítőrudak nem is dohány és nem is jövedéki termékek, ennek köszönhetően értékesítésük nem korlátozódik a dohányboltokra. Ráadásul a cigarettával szemben gyümölcsös aromákban is legálisan elérhető.