Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SALT MINI - SZŐLŐ MENTOL

3.490 Ft 2.792 Ft
20%
Az akció időtartama: 2023. 11. 22. - 2024. 04. 30.
Egyedülálló nikotinsó aromájú eldobható elektronikus cigaretta. Könnyen használható újratöltés és feltöltés nélkül.
Nem értékelt
Gyártó: NUTRISTICK
Vonalkód: 8594215530114

Leírás

Az őszinte aromájú [NUTRISTICK] SALT mini egy teljesen egyszerű használatú elektronikus cigaretta – nincs szükség újratöltésre, nincs gombnyomás, nincs várakozás a fűtésre és nincs folyadék utántöltés. Mindenki értékelni fogja, aki nagy befektetés nélkül szeretné kipróbálni a vapingot, de azok is, akik nem akarnak törődni a folyadékok utántöltésével és a hagyományos elektronikus cigaretta karbantartásával. Biztosan jól jön majd azoknak a dohányosoknak, akiknek huzamosabb ideig nemdohányzó környezetben kell tartózkodniuk, például irodában, étteremben vagy repülőn. Használata nagyon egyszerű – csak fogd és szívd el.

Termékek [NUTRISTICK]:

[NUTRISTICK] A SÓK csak nikotint tartalmazó változatban kaphatók – nikotinsó 15 mg erősségű –, így a tapasztaltabb dohányosok számára készültek. Eldobhatóak vagy újratölthetők egy folyadékcserélő rendszerrel - POD rendszerrel

[NUTRISTICK] S és XL kapható nikotinnal, de nikotin nélkül is - szabad bázis nikotin (természetes nikotin) 6 mg-os erősséggel - így inkább azoknak a dohányosoknak készült, akik szeretnének leszokni a dohányzásról és kevésbé terhelik a tüdőt egy gyengébb gyógyszerrel. 6 mg erősségű

!!! Ügyeljen a lehető legmagasabb nikotinerősség (17 mg-ig) és tartálykapacitás (max. 2 ml folyadék) e-folyadékkal egy cigarettában történő értékesítésére vonatkozó jogszabályokra és kereskedelmi engedélyekre. !!!

Az Európai Unióban a lehető legnagyobb erősségű nikotin árusítása engedélyezett, 20 mg-ig ... de... Ehhez szükség van egy speciális, veszélyes hulladékkal foglalkozó vállalkozásra. Annak érdekében, hogy legálisan értékesíthessen vállalkozásával, a maximális nikotintartalom legfeljebb 17 mg, a tartályban lévő folyadék térfogata pedig legfeljebb 2 ml. Minden termékünkkel megfelelünk ennek az előírásnak, így Önt semmilyen szankció, pénzbírság vagy közigazgatási eljárás nem fenyegeti. Ellenkező esetben, ha ellenőrzi és felfedezi a 17 mg feletti nikotinerősségnél magasabb értékek értékesítését, minimum 2116 EUR bírságot szabnak ki. Vigyázz tehát, mit veszel és kitől. Általában minden forgalmazó nem ismeri a törvényeket, és jelentős pénzbírsággal együtt adminisztratív eljárás kockázatának teszi ki Önt.
[NUTRISTICK] A SALT mini csak nikotint tartalmazó változatban érhető el. Az akkumulátor kapacitása 400 mAh – körülbelül 700 szívásra elegendő, ami három doboz cigarettához hasonlítható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!