Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PLUSCIG PRÉMIUM MINŐSÉGŰ HEVÍTŐ KÉSZÜLÉKEK, MELYEK KIVÁLÓAN HELYETTESÍTHETIK A MANAPSÁG EGYRE NAGYOBB TERET HÓDÍTÓ DOHÁNY BOLTOKBAN ELÉRHETŐ HEVÍTŐ KÉSZÜLÉKEKET. PLUSCIG TERMÉKEK MINDENT TUDNAK AMIT EGY KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HEVÍTŐ KÉSZÜLÉKNEK TUDNIA KELL.

A Pluscig egy kínai székhelyű, nem égő eCigs cég, az SMY csoport tagjaként, a Pluscig a Heat not burn sorozat termékeiért alapítottak. Jelenleg márkás termékeink vezető eladók a B2C platformokon (például Rakuten, Amazon) és Japánban fizikális úgy nevezett offline boltokban is és emellett még Koreában is,. ugyanakkor a Pluscig hevítő készülékei egyre népszerűbbek Európában és Amerikában is.

Több mint 12 éve dolgozunk az ecigs iparban. Ezért rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk már ezen a téren, és küldetésünk, hogy jobb hatásfokú hevítő készülékeket fejlesszünk ki

Termékfejlesztési csapatunkba a legjobb mérnököket invitáltuk meg a közös együttműködésre Kínából, Koreából és Japánból is. Minden terméknek több száz szigorú teszten kell átmennie, mielőtt piacra dobjuk.

Jelenleg a következő készülékeink érhetőek el a világ számos országában már: Pluscig V20, Pluscig Q9, Pluscig S9, Pluscig K8, Pluscig P9, Pluscig K2, Pluscig P3, Pluscig V10, Pluscig V2 és a legújabb fejlesztésünk a Pluscig S10. Ez utóbbi még csak most kerül ki a felhasználók közé.

Ha bármilyen javaslata vagy kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Ha viszonteladónk vagy forgalmazónk szeretne lenni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért!

Rendezés: