Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TEAZA

A TeaZa® története

A TeaZa-t egy orvos fejlesztette ki, hogy felváltsa néhány egészségtelen szokását, amelyet az energia- és fókuszkeresés során alakított ki. Egy nap vezetés közben, és napraforgómagot rágcsált, rájött, hogy az orális stimuláció természetesen képes összpontosítani és éberséget ébreszteni. Nyilvánvalóvá vált, hogy az emberek miért rágnak rágógumit, dohányt vagy rágcsálnivalókat, amikor elfáradnak, hogy ébernek maradjanak.

Több mint egy évig dolgozott egy olyan táplálék-kiegészítő kifejlesztésén, amely orális stimulációt, valamint egészséges gyógynövényeket és vitaminokat használt, hogy egészséges, hosszan tartó fókuszt és energiát biztosítson extra kalóriák vagy összeomlás nélkül. Miután a múltban kipróbálta a füstmentes dohányt, hozzáadta a megfelelő teába vágott gyógynövényeket, vitaminokat és paprikát, hogy szorosan megismételje azokat az előnyöket, amelyeket az emberek a dohány mártása során kaptak, így az emberek egészséges mártási alternatívát kaptak. Barátai vezetés, horgászat, snowboardozás, golfozás és munka közben megkóstolták a TeaZa tasakot. A termék tesztelése után barátai áradozó véleményeket adtak, így megszületett a TeaZa.

A TeaZa egy csodálatos energiatermék, és nem sokkal a termék bevezetése után a szájon át fogyasztott dohányt használók elkezdték beszámolni arról, hogy a TeaZa milyen hasznos volt a rágás abbahagyásában. Az elmúlt néhány évben a TeaZa népszerűsége tovább nőtt azok körében, akik még mindig mártogattak dohányt, akik korábban mártogattak, és azok körében, akik korábban már kipróbálták a dohányt. A TeaZa felhasználók folyamatosan örülnek, hogy van egy egészséges alternatíva, amely energiát és összpontosítást biztosít számukra a nap folyamán!
Mi az a TeaZa®

A TeaZa egy többcélú tápanyag-kiegészítő, amely erős, teába vágott gyógynövényeket és vitaminokat használ biológiailag lebomló tasakban, hogy „mártsák” (az ajak és az íny közé helyezzék), vagy vízbe szivárogtassák az ízes stimuláló élmény érdekében. A TeaZa zökkenőmentes energiát és mentális összpontosítást biztosít, miközben orális stimulációt is biztosít, hogy megfékezze a rágcsálnivalók vagy dohánytermékek utáni vágyat.

Brent Agin, MD megalkotta a TeaZa-t speciális vitaminok, gyógynövények és paprika felhasználásával, hogy ugyanazt a hangulatjavítást és orális stimulációt biztosítsa, mint a füstmentes dohánynál, a nikotin veszélyes mellékhatásai és addiktív tulajdonságai nélkül. A TeaZa orális behatoló ereje és hosszan tartó íze a legjobb dohányalternatívává tették azok számára, akik megpróbálnak leszokni a füstmentes dohánytermékekről, vagy csökkenteni kívánják a dohányzásukat.

TeaZa® Chill sorozat

Az orális stimuláció ereje még koffein nélkül is előnyös lehet. Azokra az időkre, amikor nyugodt összpontosításra vágyik, vagy azoknak, akik érzékenyek a koffeinre, létrehoztuk a TeaZa Chill sorozatot. A serkentő gyógynövényeket eltávolítottuk, és nyugtató gyógynövényekkel helyettesítettük, amelyek nem okoznak álmosságot vagy elalvást, hanem pihentetnek és kényelmesek. Próbáld ki a teljes hűsítő élményért!

 

Tedd boldoggá a szád®
A TeaZa nem az átlagos táplálék-kiegészítő. Ez azért van, mert többféle felhasználási területe van. Kiválthatja az energiaitalokat, leheletmentát, rágógumit, víz ízfokozókat, cigarettát, füstmentes dohányt, rágcsálnivalókat és még sok mást!

A TeaZa újradefiniálja, mit jelent a DIP!

Mi az a mártogatós?

Merítés:(v) Anyag elhelyezése az íny és a felső vagy az alsó ajak között egy adott anyag orális stimulálására és felszívódására.

A TeaZa speciális gyógynövényeket, vitaminokat és paprikát tartalmaz teatasakba csomagolva, amelyek mártva hosszan tartó ízt és sima fókuszt biztosítanak.

A mártást gyakran összefüggésbe hozták a füstmentes dohánnyal, de valójában bármilyen anyag felhasználásával is elvégezhető. Ha egy anyagot az ajak és az íny közé helyeznek, az azonnal éberséget és fókuszt válthat ki az orális stimuláció révén. Ez az oka annak, hogy sokan nassolnak, napraforgómagot rágnak, rágógumit rágnak, cigarettáznak vagy füstmentes dohányt rágnak.

TeaZa áttekintése

    Biológiailag lebomló teatasakba csomagolt táplálék-kiegészítő
    Nulla kalória
    Koffeintartalmú és koffeinmentes opciók
    Mártható vagy kortyolható
    Nincs nikotin vagy dohány
    Nincs szükség köpésre

A TeaZa®Energy használatának előnyei

    A legjobb dohány alternatíva
    Növeli az energiát vagy elősegíti az ellazulást
    Növeli a mentális fókuszt
    Orális stimulációt biztosít
    Fékezi a sóvárgást
    Kiváló íz – hosszantartó íz

Dip It
Tedd boldoggá a szádat® úgy, hogy a TeaZa-t az ajka és az íny közé helyezi, hogy órákon át érezze az ízét.

Mennyi koffein van egy tasakban?
A TeaZa Energy az FDA által ajánlott mennyiség alatt tartalmaz koffeint, amelyet általánosan biztonságosnak ismernek el (GRAS), ami kevesebb, mint 70 mg. A normál TeaZa® körülbelül 50 mg, a két „xxx” változat körülbelül 125 mg koffeint tartalmaz, míg a TeaZa chill nem tartalmaz koffeint.

 
TeaZa Hozzávalók

Minden erős TeaZa tasak cukormentes, gluténmentes, diómentes, vegán, nem tartalmaz kalóriát, és tele van az alábbiakban felsorolt ​​gyógynövényekkel és vitaminokkal. Az egyes gyógynövények és vitaminok előnyeinek felfedezéséhez, valamint az ízekre jellemző összetevők teljes listájához tekintse meg a The Science Behind TeaZa című részt.